Ajándék cserépkályha projekt 2018-19

Novemberben jelezte a Tündérpakk alapítvány, hogy egy 9 gyermekes családnak nagy szüksége lenne egy cserépkályhára, mely megépítéséhez minden segíteni szándékozó jelentkezését várják!

Két alkalommal már építettem kollégáim segítségével ajándék cserépkályhát. Akkor mi hirdettük meg a jelentkezési lehetőséget, és sorsolással választottuk ki a szerencsés családot. Most viszont az alapítvány kért segítséget. Nagy örömmel vállaltam, hogy segítek. Azonban, mivel a korábbi csapatból egyedül maradtam, az összes költséget nem tudtam vállalni, így szponzorokat kerestem. A székesfehérvári samot.hu kedvezményesen biztosított a samott téglát, a többi segédanyagot szintén kedvezménnyel vásárolhattuk meg a tápiószecsői Pagony tűzéptől és ingyen szállították ki a zsáboki családhoz. A munkámat egy régi burkoló kollégám Szécsényi Tibor segítette, aki a szomszéd községben lakik. Köszönöm, hogy mindannyian, azonnal igent mondtak a segítségre. A munkánkat folyamatosan figyelemmel kísérték a család tagjai, sőt volt, aki a végső fázisban már segített is.

Boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy szeretetben élő családnak építhettem meg ezt a cserépkályhát. Biztos vagyok benne, hogy ezt is megbecsülik, vigyáznak rá, mint minden másra, amivel az alapítvány segíti Őket.

A szülőknek a kilenc gyermek nevelése mellett arra is van ideje, hogy önkéntesként Ők is segítik a Tündérpakk alapítvány munkáját:

    • az adomány ruhákat és cipőket ha kinövik a gyerekek, visszaadják,
 
    • illetve ha csomag összekészítésről van szó, Krisztina az anyuka azonnal segít.
 

Kívánom, hogy minél tovább használhassák, az elkészült kályhát, egészségben, boldogságban!

A FŰTÉSI SZEZONBAN IS! CSERÉPKÁLYHA, KANDALÓ, KEMENCE TERVEZÉS, KIVITELEZÉS, TISZTÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS!AJÁNLATKÉRÉS