Ha valakit egyszer a mozdony füstje megcsapott……

Valami ilyesmi történt velem is; rabja lettem a kályhás szakmának is.

Magamról

A 70-es években kezdtem pályafutásomat, mint burkoló.

A burkolólapok szépsége lenyűgöző, szebbnél szebb alkotásokat lehet velük létrehozni, csak egy kis kreativitásra van szükség. Egy jól sikerült burkolat az otthon ékessége lehet. De ezt tovább fokozhatjuk egy cserépkályhával, kandallóval. Családunkat, barátainkat elkápráztathatjuk kemencében sült, vagy kerti konyhában főtt ételekkel.

Szeretném minél több embernek megmutatni azt az érzést, amit egy cserépkályha , vagy kandalló mellett érezhet, a több tucat megépített cserépkályhából néhányat említenék: egy kedves megrendelőnek megtetszett egy cserépkályha színe, és csempe formája, ami nem Magyarországon készült. Nekünk ez sem okozott gondot, megkerestünk egy gyártót, aki készséggel állt rendelkezésünkre és legyártotta az óhajtott csempét abban a színben és formában amit a megrendelő megálmodott, mi pedig felépítettük a gondosan megtervezett, több helyiséget fűtő cserépkályhát. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy új csempéből építethessen egy cserépkályhát, a bontott csempéből újraépített kályhákat is fel lehet dobni egy téglapárkánnyal, egy üvegajtóval, talapzattal, ülőpadkával, így nekik is nagy örömet tudok okozni, amikor felajánlom ezeket a lehetőségeket.

Harmadik alkalommal örvendeztettem meg egy rászoruló családot ajándék cserépkályhával, amely megvalósításában civilek és vállalkozók segítettek. Hálás vagyok, hogy ezeket a cserépkályhákat megépíthettem, nagyon remélem, hogy ezt a hagyományt folytathatom még több éven keresztül.

Semmihez nem hasonlítható az az élmény-hangulat, amelyet egy kemencében, kertikonyhában készült étel adhat. Nagyon büszke vagyok, hogy nem csak magánembereknek építhettem ilyen csodát, hanem már egy hagyományőrző óvoda is gazdagodhatott általam készített kemencével.

Ha Ön is a mi szolgáltatásunkat választja, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat, hiszen számunkra a megrendelőink elégedettsége a legfontosabb. Munkánk eredményeképpen célunk a megrendelőinkkel való hosszú távú együttműködés.

Szolgáltatásaim

Cserépkályha, kandalló, téglakályha, takaréktűzhely, kemence, kerti konyha építés, tisztítás, átrakás, antik kályha szakszerű bontása, átépítése és hideg-meleg burkolás.

Cégünk teljes körű kivitelezést kínál az egyre bővülő ügyfélkör számára. Elsődleges célunk megrendelőink elégedettsége, ezért munkavégzésünket az igényesség, precizitás jellemzi.

A helyszíni megbeszélés alkalmával kérésre a tervezésben is segítünk, mintadarabokkal segítjük a választást. Felmérés alapján árajánlatot készítünk, az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk.

TERVEZÉS és ÉPÍTÉS

Mintadarabokkal, fotókkal, tervekkel, tanácsokkal segítjük, hogy Önnek a legmegfelelőbb fűtőberendezést építhessük meg.

KARBANTARTÁS és TISZTÍTÁS

Legyen akár fatüzelésű vagy gázüzemű cserépkályhája, előbb-utóbb szükség van karbantartásra, tisztításra vagy akár átrakásra is; mindezt vállaljuk.

FELÚJÍTÁS és RENOVÁLÁS

Önnek már van cserépkályhája, de ráférne egy nagyobb felújítás, renoválás vagy javítás? Vállaljuk régi cserépkályhák, kályhák felújítását, renoválását vagy javítását.

BONTÁS, ÁTRAKÁS és ÚJRAÉPÍTÉS

Elavult vagy használaton kívül van a cserépkályha KALYHASLACI.HU azt elbontja. Vállaljuk régi cserépkályhák bontását, cserépkályhák átrakását az ország teljes területén.

Szakértelmünk kiterjed

Cserépkályha tervezés, karbantartás és építés
Kerti konyha tervezés és kivitelezés
Kandalló építés
Kemence építés
Hideg és meleg burkolás

Miben segít neked ez az oldal!

Kerüld el a fűtési szezon buktatóit, gondoskodj a nyugodt téli esték meleg meghitt hagulatáról vagy élvezd felhőtlenül a szabadtéri sütögetés előnyeit és hozd össze a családodat egy hangulatos nyári estére.