Szolgáltatásaim

Szolgáltatásaim

Cserépkályha, kandalló, téglakályha, takaréktűzhely, kemence, kerti konyha építés, tisztítás, átrakás, antik kályha szakszerű bontása, átépítése és hideg-meleg burkolás.

Kályhás Laci

Küldetésem

A kalyhaslaci.hu megtervezi és megépíti álmai szilárd tüzelésű fűtőberendezését, legyen az cserépkályha, kandalló, kandallóburkolat, kemence vagy kerti konyha, netán egy téglakályha, akár fatüzelésű vagy ÖKO tűzteres!

Minimál stílusú, modern, antik, klasszikus, rusztikus, csempe kályhák, vagy vízteres kandallók az Ön igényeire szabva.

Magyarország teljes területén vállalom cserépkályha és téglakályha, kemence és kandalló tervezését, építését és karbantartását, tisztítását, így többek között Budapesten, Érden, Székesfehérváron, Dunaújvárosban.
Emellett beépítéssel kínálok bontott cserépkályhákat, valamint vállalok burkolási munkálatokat is.

Szolgáltatások

Az alábbiakban tekintse meg bővebben szolgáltatásaimat.

Mintadarabokkal, fotókkal, tervekkel, tanácsokkal segítem, hogy Önnek a legmegfelelőbb fűtőberendezést építhessem meg.

Fatüzelésű cserépkályhájának előbb-utóbb szükség van karbantartásra, tisztításra vagy akár átrakásra is; mindezt vállalom.

Elavult vagy használaton kívül van a cserépkályha KALYHASLACI.HU azt elbontja. Vállalom a régi cserépkályhák bontását, cserépkályhák átrakását az ország teljes területén.

Miben segít neked ez az oldal!

Kerüld el a fűtési szezon buktatóit, gondoskodj a nyugodt téli esték meleg meghitt hagulatáról vagy élvezd felhőtlenül a szabadtéri sütögetés előnyeit és hozd össze a családodat egy hangulatos nyári estére.

Go to Top