Cserépkályha építés

Forduljon hozzám bátran kérdéseivel vagy árajánlatkérésével!

CSERÉPKÁLYHA, ANTIK CSERÉPKÁLYHA FATÜZELÉSŰ, GÁZÜZEMŰ VAGY ÖKO TŰZTERES ÉPÍTÉS, TISZTÍTÁS, KARBANTARTÁS, ÁTÉPÍTÉS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN KEDVEZŐ ÁRON!

CSERÉPKÁLYHA
ÉPÍTÉSE
...

Mintadarabokkal, fotókkal, tervekkel, tanácsokkal segítem, hogy Önnek a legmegfelelőbb fűtőberendezést építhessem meg.

CSERÉPKÁLYHA KARBANTARTÁSA
...

Legyen akár fatüzelésű vagy gázüzemű cserépkályhája, előbb-utóbb szükség van karbantartásra, tisztításra vagy akár átrakásra is; mindezt vállalom.

ANTIK CSERÉPKÁLYHÁK SZAKSZERŰ ÖSSZEÉPÍTÉSE
...

Ha esetleg olyan szerencse éri, hogy egy antik kályha tulajdonosa lesz, ezeknek a nagy értékű cserépkályháknak a szakszerű összeépítését is vállalom.

AMIT A CSERÉPKÁLYHÁKRÓL TUDNI ÉRDEMES

A cserépkályha nem csak az otthonunkat tölti be melegséggel, de a szívünket is. Aki ölelt már át cserépkályhát egy nehéz nap után, a kinti hidegből hazatérve, tudja, miről beszélünk…

A cserépkályha ezen túl az otthonunk éke lehet. Hiszen nagyon változatos lehet a formavilága, és a kályhacsempék választéka is rendkívül gazdag legyen szó a felületéről, mintázatáról vagy éppen a színéről. Használhatunk új csempéket, régi, bontottakat, de ha arra vágyunk, egy antik cserépkályha is házunk központi eleme lehet.

A cserépkályhák mérete is nagyon különböző lehet, ezt elsősorban az határozza meg, hogy mekkora helyiséget szeretnénk vele felfűteni. S ha már a fűtésnél tartunk, érdemes megjegyezni, hogy a cserépkályha rendkívül gazdaságos, a termelődő hő csaknem teljesen az otthonunkat melegíti majd – egy jól megépített cserépkályha hatásfoka akár 80-90% is lehet. S bár a cserépkályha felfűtése 1 órát is igénybe vesz, egyszeri begyújtást követően még 12-24 órával később is érezhetjük a melegét. Éppen emiatt, ha a cserépkályha és a kandalló között vacillálunk, a döntés előtt el kell határozni, hogy alkalmanként vagy rendszeresen akarunk-e fűteni. A cserépkályhát rendszeresen érdemes fűteni, hogy folyamatos, egyenletes meleget tudjon biztosítani.

Kérjen ajánlatot

Cserépkályha, kandalló, téglakályha, takaréktűzhely, kemence, kerti konyha építés, tisztítás, átrakás, antik kályha szakszerű bontása, átépítése és hideg-meleg burkolás.

Lévai László

KÁLYHAÉPÍTŐ

Lépjünk kapcsolatba

Teljes körű kivitelezést kínálok az egyre bővülő ügyfélköröm számára. Elsődleges célom megrendelőim elégedettsége, ezért munkavégzésemet az igényesség, precizitás jellemzi.

Általam elbontott cserépkályhák eladók.

Többféle csempéből készült keveset használt, szakszerűen bontott cserépkályhák. Más formában is újra építhetők. Eladó cserépkályha felépítéssel együtt ugyan ebben a formában, vagy kis változtatással építhető fel. Egy kis üveges ajtóval hangulatos szép cserépkályhát varázsolhatunk belőle.