KANDALLÓ ÉPÍTÉS

Forduljon hozzánk bátran kérdéseivel vagy árajánlatkérésével!

VÁGYIK A MEGNYUGTATÓ KIKAPCSOLÓDÁSRA?
NÉHA NAPJÁN SZERETNE A KANDALLÓ TÜZÉNÉL PÁRJÁVAL VAGY BARÁTI TÁRSASÁGGAL BESZÉLGETNI, EGY KÁVÉT VAGY JÓ KIS VÖRÖSBORT KORTYOLGATNI?
NETÁN FONTOS ÖNNEK AZ OTTHON MELEGE IS?

A MEGOLDÁS:
KALYHASLACI.HU

MODERN, KALSSZIKUS VAGY RUSZTIKUS KANDALLÓ ÉPÍTÉSE AZ ÖN IGÉNYEI SZERINTI TERVEZÉSSEL, NYITOTT VAGY ZÁRT, FA-, GÁZ-, ELEKTROMOS TŰZTERŰ VAGY VÍZTERŰ.

KANDALLÓ
ÉPÍTÉSE
...

Mintadarabokkal, fotókkal, tervekkel, tanácsokkal segítjük, hogy Önnek a legmegfelelőbb kandallót építhessük meg.

KANDALLÓ
KARBANTARTÁSA
...

Vállaljuk a kandallók karbantartását, tisztítását is.

Kandalló minden kivitelben és stílusban,
kandalló építés, kandalló tervezés,
kandallóbetétek gyártása garanciával.

Olcsó kandallók és tűzterek, akciós kandalló az ország bármely területén – kályháslaci.hu

AMIT A KANDALLÓKRÓL TUDNI ÉRDEMES

Ha kandallót szeretnénk, az első és legfontosabb saját igényeink átgondolása. Ha csupán néha napján szeretnénk a kandalló tüzénél kortyolgatni a kávénkat vagy összeülni egy baráti beszélgetésre, érdemes nyílt égésterű, fatüzelésű kandallót választanunk.

Ha azonban nem csupán a hangulat miatt gondolkodunk kandalló építtetésében, hanem fontos számunkra az otthonunk melege is, érdemes a nyitott helyett zárt égésterű kandallót választani. Ez nemcsak jóval hatékonyabb, de kerámiaüvege véd a kipattanó szikráktól is.

A tűzterek esetében választhatunk még fatüzelésű, gáz-, elektromos tűzteres és vízteres kandallók között. A fatüzelésű kandalló nagyon hangulatos, ugyanakkor ne feledkezzünk meg arról, hogy ehhez bizony be kell hordani a fát, be kell gyújtani, ami néha nagyon macerás tud lenni. A gázzal működtetett kandallók egyszerűbben használhatók és tisztábbak is. Az elektromos tűzterek akkor javasoltak, ha otthonunkban nincs kémény, mégsem szeretnénk lemondani a kandalló építéséről. A vízteres kandallók nagy előnye, hogy központi fűtésre is köthető.

Mint láthatjuk, számos kérdést kell tisztáznunk ahhoz, hogy jól dönthessünk a kandalló kiválasztását illetően. Szakembereink azonban segítségére állnak!

GYAKORI KÉRDÉSEK A KANDALLÓKRÓL

A kandallónak vagy a cserépkályhának jobb a hatásfoka?

Míg egy jó kandalló hatásfoka 60%, addig egy cserépkályháé akár 80% is lehet. Ha folyamatos fűtés a célunk a fűtési szezonban, a cserépkályha sokkal ideálisabb választást jelent. Gazdaságosabb és tovább tartja a hőt, napi egyszeri begyújtás elegendő. Ha azonban csak időről időre szeretnénk begyújtani, érdemes a kandallót választani, hiszen gyorsabban felmelegszik, s nem okoz neki problémát a gyakori hőingadozás.

Milyen az a vízteres kandalló?

A vízteres kandalló lényege, hogy a tűzteret víz veszi körül. Előnye, hogy otthonunk felfűtése mellett akár a központi fűtést is vezérelni tudja. Emellett a víztér szabályozza is a hőmérsékletet, így használatával a levegő egyenletesen melegszik, illetve hűl le. Jellemzően gazdaságosabb a hagyományos kandallóknál.

Milyen lehet a kandalló burkolata?

A kandalló burkolatához számos anyagot használhatunk, igazából ízlésvilágunk és otthonunk stílusa határozza meg. Lehet például faburkolat, kovácsoltvas, vörösréz, palakő, mészkő, gránit, kő, tégla vagy vakolt felület is.

Mikor építtessük be a kandallót?

Kérjen árajánlatot, tanácsot, időpontot...

Cserépkályhában otthon vagyunk! - kalyhaslaci.hu

csapatunkról

Kérje ajánlatunkat

Cserépkályha, kandalló, téglakályha, takaréktűzhely, kemence, kerti konyha építés, tisztítás, átrakás, antik kályha szakszerű bontása, átépítése és hideg-meleg burkolás.

Lévai László

KÁLYHAÉPÍTŐ

Lépjünk kapcsolatba

Cégünk teljes körű kivitelezést kínál az egyre bővülő ügyfélkör számára. Elsődleges célunk megrendelőink elégedettsége, ezért munkavégzésünket az igényesség, precizitás jellemzi.

FELHÍVJUK FIGYELMEDET, HOGY HAMAROSAN ITT A FŰTÉSI SZEZON! CSERÉPKÁLYHA, KANDALÓ, KEMENCE TERVEZÉS, KIVITELEZÉS!AJÁNLATKÉRÉS

 

HAMAROSAN ITT A FŰTÉSI SZEZON!

Hatékony, kipróbált fűtési megoldások,
a hidegebb napokra!

Azonnali fűtési megoldások, tippek!
(cserépkályha, téglakályha, kandalló, kemence)
100%-ig ingyenes online ajánlatadás
Töltse ki INGYENES ajánlatkérőnket.