KANDALLÓ ÉPÍTÉS

Forduljon hozzám bátran kérdéseivel vagy árajánlatkérésével!

VÁGYIK A MEGNYUGTATÓ KIKAPCSOLÓDÁSRA?
NÉHA NAPJÁN SZERETNE A KANDALLÓ TÜZÉNÉL PÁRJÁVAL VAGY BARÁTI TÁRSASÁGGAL BESZÉLGETNI, EGY KÁVÉT VAGY JÓ KIS VÖRÖSBORT KORTYOLGATNI?
NETÁN FONTOS ÖNNEK AZ OTTHON MELEGE IS?

MODERN, KLASSZIKUS VAGY RUSZTIKUS KANDALLÓ ÉPÍTÉSE AZ ÖN IGÉNYEI SZERINTI TERVEZÉSSEL, NYITOTT VAGY ZÁRT, FA, ELEKTROMOS TŰZTERŰ VAGY VÍZTERŰ.

KANDALLÓ ÉPÍTÉSE
...

Mintadarabokkal, fotókkal, tervekkel, tanácsokkal segítjük, hogy Önnek a legmegfelelőbb kandallót építhessem meg.

KANDALLÓ KARBANTARTÁSA
...

Az építés mellet vállalom még az általam épített kandallók karbantartását, tisztítását is.

Kandalló minden kivitelben és stílusban,
kandalló építés, kandalló tervezés garanciával.

AMIT A KANDALLÓKRÓL TUDNI ÉRDEMES

Ha kandallót szeretnénk, az első és legfontosabb saját igényeink átgondolása. Ha csupán néha napján szeretnénk a kandalló tüzénél kortyolgatni a kávénkat vagy összeülni egy baráti beszélgetésre, érdemes nyílt égésterű, fatüzelésű kandallót választanunk.

Ha azonban nem csupán a hangulat miatt gondolkodunk kandalló építtetésében, hanem fontos számunkra az otthonunk melege is, érdemes a nyitott helyett zárt égésterű kandallót választani. Ez nemcsak jóval hatékonyabb, de kerámiaüvege véd a kipattanó szikráktól is.

A tűzterek esetében választhatunk még fatüzelésű, elektromos tűzteres és vízteres kandallók között. A fatüzelésű kandalló nagyon hangulatos, ugyanakkor ne feledkezzünk meg arról, hogy ehhez bizony be kell hordani a fát, be kell gyújtani, ami néha nagyon macerás tud lenni. Az elektromos tűzterek akkor javasoltak, ha otthonunkban nincs kémény, mégsem szeretnénk lemondani a kandalló építéséről. A vízteres kandallók nagy előnye, hogy központi fűtésre is köthető.

Mint láthatjuk, számos kérdést kell tisztáznunk ahhoz, hogy jól dönthessünk a kandalló kiválasztását illetően.

Kérjen ajánlatot

Cserépkályha, kandalló, téglakályha, takaréktűzhely, kemence, kerti konyha építés, tisztítás, átrakás, antik kályha szakszerű bontása, átépítése és hideg-meleg burkolás.

Lévai László

KÁLYHAÉPÍTŐ

Lépjünk kapcsolatba

Teljes körű kivitelezést kínálok az egyre bővülő ügyfélköröm számára. Elsődleges célom megrendelőim elégedettsége, ezért munkavégzésemet az igényesség, precizitás jellemzi.